Hyvää joulua ja menestyksellistä uutta vuotta 2015 yhteistyökumppaneilleni (HEAD Swimming, Hyvinvointikeskus Huuma, Fysisport, Jumalniemen Intersport sekä Pyörämestari Salomaa), mahtavalle seuralleni x-tri Lahdelle ja sen kaikille jäsenille sekä kaikille lukijoille.

Vuosi 2014 oli minulle todella merkityksellinen, niin kuin hyvät lukijat olette jo päässeet hieman lukemaan elämästäni. Tänä vuonna tosiaan on sattunut ja tapahtunut, mutta mikä yleensä parasta vaikeudet kasvattavat sekä vahvistavat sinua ihmisenä. Viime talvena osallistuin ensimmäisen kerran Ruotsissa järjestettävään Vasaloppettiin. Tämä kilpailu nousee yhdeksi hienoimmista kilpailuista missä koskaan olen ollut. Keväällä 7.5. meille syntyi poika, joka kastettiin nimellä Emil Elias Alexander. Triathlon kauteni piti sisällään monia hienoja onnistumisia. Näistä mainittakoon Sääksi Triathlonissa voitettu AG30 sprintti SM-hopea sekä Finntriathlon Tahkon ½-matkan seitsemäs sija. Lokakuussa minulla todettiin kivessyöpä ja marraskuussa minut leikattiin. Viikko sitten kävin syöpäpolilla kuulemassa lopullisen arvion jatkohoidoista. Kohdallani pelkkä seuranta riittää ainakin toistaiseksi, eli tällä hetkellä ennuste on kohdallani paras mahdollinen. Iso kiitos kaikille tuesta ja tsempeistä kuluneena vuonna!

Vuonna 2015 kilpailukalenteriin mahtuu paljon upeita haasteita mm. ITU pitkänmatkan MM-kilpailut Ruotsin Motalassa sekä Kööpenhaminan Ironman. Nauttikaa liikkumisesta ja moikataan kun nähdään kisoissa!